Otafuku yakisoba-saus is een mix van de umami-smaken van sojasaus, tomaat, ui, wortel en knoflook met de fruitige zoetheid van dadels, perziken, sinaasappels en appels.
This flavor of Otafuku Yakisoba Sauce is enhanced when it is cooked. This can be used for various menus not for yakisoba (fried noodle). Menu idea (excellent with): Fried udon, fried noodle with omelet, fried rice or dried vegetables.
Ingrediënten: Water, worcestersaus (suiker, azijn, zout, groente, kruiden, water) (18,38%), fruit en groenten (tomaat, ui, appel, wortel, dadel, perzik, sinaasappel, knoflook) (16,86%), suiker (rietsuiker suiker, bietsuiker), azijn (alcohol <0,1%, water), zout, sojasaus (sojabonen, tarwe, zout, ethanol), fructose-glucosestroop, kleurstof (karamel) (E150a)), gehydrolyseerde soja-eiwitten, gemodificeerde maïs Zetmeel (E1414), Kruiden, Oesterextract, Gistextract, Sojasauspoeder, Kelp, Guargom (E412).