Het geheim van zijn verrukkingen ligt in het "invriezen op het vriespunt". Het invriezen van geperst vruchtensap onder het vriespunt is een technologie die de versheid van het sap vasthoudt, en dat is waar "Hyoketsu" zich al 20 jaar op concentreert. van vers geperste citroenen. Het sap wordt voornamelijk gemaakt van Kyoho-druiven en wordt ingevroren bij temperaturen onder het vriespunt (-18°C) om de versheid van het fruit vast te houden.
Ingrediënten
Koolzuurhoudend water, druivensap, wodka/zuurteermiddel (citroenzuur), zoetstof (acesulfaamkalium, sucralose).
Alcohol percentage 9%
Bij aankoop van deze product dient u minimaal 18 jaar te zijn. Indien je het gaat afhalen; iedereen die jonger is dan 25 jaar en alcohol koopt, moet zijn legitimatie laten zien. Bij verkoop van dit product kan Gembira contact opnemen met de klant ter verificatie van zijn of haar leeftijd. Of bij het bezorgen van uw pakket, kan PostNL uw leeftijd controleren.