Dua Kuali-kruiden bieden instant en huiselijke Indonesische gerechten. Ze worden gemaakt en verwerkt volgens: traditionele recepten om de smaak te garanderen als zo dicht mogelijk bij de zelfgemaakte
borden.
Gebruiksaanwijzing:
Neem ongeveer 50g schoongemaakte garnalen 50 g in blokjes gesneden tofu en 400 g aardappelen. Schil de aardappelen en snijdt deze in kleine blokjes.
De garnalen, tofu en aardappel even roerbakken. Voeg de inhoud van een sachet DUA KUALI Sambal Goreng Samen met ongeveer 0,5 liter water en 50 cc kokosmelk toe. (kokosmelk kan ook worden vervangen door Sojasaus) Op middelhoog vuur, onder af en toe omroeren zachtjes doorkoken tot de saus is ingedikt.
Ingrediënten
Chilly, kemiri, knoflook, sjalot, citroengras,
zout, suiker, plantaardige (palm)olie, anti-oxidant
E321, natriumbenzoaat E211.