Deze BBQ-saus Gemaakt met sojasaus, ui, knoflook, appel en peer is perfect voor het marineren van kip, varkensvlees, zalm of steak en kan worden toegevoegd aan roerbakgerechten.
Ingrediënten: Sojasaus (water, gehydrolyseerd soja-eiwit, zout, fructose-glucosestroop, ontvette sojaboon, tarwe, kookrijstwijn, koji, suiker, fructose-glucosestroop, appelpuree (appel, ascorbinezuur), uienpuree, peer puree (peer, ascorbinezuur), knoflook, water, kookrijstwijn, zout, kruiden, saus (maltodextrine, gehydrolyseerd tarwe- en soja-eiwit, suiker, zout, glucosestroop, glucose, ui, gistextract, knoflook, groene ui, gember , zwarte peperpoeder), gemberextract (gember, maltodextrine, zout), zwarte peperpoeder, karamelkleur, citroenzuur, xanthaangom sesam. Bevat tarwe, sojabonen. Geproduceerd in een faciliteit die ook vis, melk, schaal- en schelpdieren, garnalen gebruikt , krab.