Toyo-Suisan Maruchan Shiroi Chikara Mochi Cup Udon-noedels hebben een gladde, taaie textuur met een sterke stevigheid en elasticiteit, en worden geserveerd in een lichte, smaakvolle, licht gekruide soep gemaakt met een combinatie van lichte sojasaus en bonito, kelp, Uru-me en makreel dashi, met bijzondere ingrediënten zoals mochi (kleefrijstcake), kizami-oage, viskoekjes, gefrituurd ei met aosa zeewier en lente uien. Toyo-Suisan Maruchan Shiroi Chikara Mochi Cup Udon is chikara udon.
Ingrediënten
Gebakken noedels (TARWEbloem, plantaardige olie, zetmeel, zout, plantaardig eiwit, gedroogde gist, EI-eiwit), topping [mochi, gekruide gebakken TOFU (SOJA), gebakken zeesla, KAMABOKO (gekookte VISpasta)], kruiden (zout, suiker, SOJAsaus, ZEEVRUCHTENextract, kombupoeder, peper, groene ui, eiwithydrolysaat, kippenextract, plantaardige olie) / gemodificeerd zetmeel, mononatriumglutamaat (E621), natriumfosfaat (E106), calciumcarbonaat (E170), lecithine (SOJA), kleurstof (E150a), polysacharide verdikkingsmiddel, antioxidant (vitamine E), zuurteregelaar (citroenzuur), vitamine B2, B1, kleurstof (E160a).