Ingrediënten: Tomatenpuree (23%), sojaolie, uien, zout, suiker, gemalen koriander, rode chilipepers, knoflook, natuurazijn, gember, kruiden en specerijen, cayenne peper, zuurteregelaar (E330). Geen toegevoegde MSG, conserveermiddelen of kunstmatige kleuren.
Allergenen: Bevat soja.
Recept voor Indische kip met boter
Ingrediënten voor 4 personen :
1 pakje kruiden pasta voor Indische kip met boter
3 el gesmolten boter
1 grote ui, fijngehakt
½ kopje (110 ml) tomatenpuree of tomatenstukjes uit blik
½ kopje (110 ml) water
½ kopje (110 ml) room of yoghurt (1 el bewaren om te garneren)
450 g geroosterd vlees zonder botten, tandoori of vers kippenvlees in stukjes gesneden
verse koriander als garnering ( optioneel)
Bereiding :
Verhit de boter in een pan op matige temperatuur. Voeg de gehakte ui toe en bak deze gedurende 3 minuten.
Voeg de tomatenpuree, het water, de room en de kruidenpasta toe en veroer het geheel.
Voeg het vlees toe en laat het geheel 20 minuten zonder deksel sudderen. De resterende room of yoghurt erdoor roeren en het gerecht heet serveren.